Oscarsgalan 2013 - Charlize Theron

Publicerad 2013-02-25 17:23:00 i Allmänt,

Inatt gick Oscarsgalan 2013 av stapeln och denna veckan tänkte jag blogga om hur du återskapar kändisarnas makeuplooks med ekologisk makeup!
Först ut är Charlize Theron som jag personligen tycker var den som stod ut mest på galan med sin naturliga, vackra look!
 
                                                                                            (Bild från starlounge)
Så här gör du:
 
Fokusera på att skapa en naturlig, jämn och fräsch grund. Börja med att applicera Natural Liquid Foundation, lägg sedan Natural Concealer under ögonen för att dölja eventuell blånad och för att ge ett fräscht uttryck. Använd Erase Concealer/Ögonlocksprimer på ögonlocken och på eventuella plitor och dylikt. Fixera sedan hela basen med valfritt puder.  
 
Applicera Powder Blush 953 på kinderna, tänk på att inte lägga på för mycket utan endast skapa en naturlig rodnad.
 
Fyll i ögonbrynen noggrant med Cake Eyeliner/Ögonbrynsskugga .
Lägg en linje med Cake Eyeliner/Ögonbrynsskugga black längs med övre franskanten på ögonen med en fuktad pensel. Applicera sedan Mineral Eyeshadow - chocolate på yttre delen av ögonlocket och upp i ögongloben och sudda för att få ett jämt resultat utan skarpa kanter. Applicera sedan Eyeshadow 152 på inre delen av ögonlocket och ut i ögonvrån, samt under ögonen. Lägg sedan på ett tunnt lager av Eyeshadow 157 med en fuktad snedskuren pensel på den nedre slemhinnan för ett piggt öppet öga. Använd även samma skugga som highlight under ögonbrynen. Avlsuta med att lägga ett tjockt lager av Multi Effect Mascara på överfransarna och sparsamt på underfransarna.
 
Applicera Beautiful Lips - sunset orange på läpparna med hjälp av en läppensel och avsluta med Glossy Lips - shining star för att få glans på läpparna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till puremakeup.se´s blogg!Puremakeup.se är en nätbutik som erbjuder ren och ekologisk makeup från NVEY ECO, Lavera och Benecos. Här på bloggen kan du ställa alla frågor du har angående makeup; applicering, produkt- och färgval samt övriga frågor. Ställ din fråga under respektive kategori (som en kommentar) så får du svar direkt under frågan eller så tas din fråga upp som ett inlägg. Om du vill ha mer ingående hjälp med färgval el. dylikt när det gäller din makeup får du gärna skicka ett foto (närbild) till info@puremakeup.se och samtidigt ställa dina frågor. / Linda Jönsson professionell makeup artist

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela