Önskelista på puremakeup.se

Publicerad 2012-11-19 18:33:00 i Allmänt,

Nu börjar årets julklappshandel dra igång! Visste du att du snabbt och enkelt kan dela med dig av de produkter du önskar dig i julklapp på www.puremakeup.se till dina nära och kära?
 
Så här gör du:
Gå in på produkten du önskar dig. Klicka på någon av ikonerna längst ner till vänster på sidan, som du vill använda dig av, för att dela med dig av produken. Om du klickar på den första gröna ikonen kan du välja mellan 88 st olika internetsidor att dela på! Men det vanligaste är nog facebook eller email och de ikonerna hittar du synliga. Så sätt igång och börja dela din önskelista!
 
 
 

Fråga om parfym

Publicerad 2012-11-15 17:55:00 i Allmänt,

Fick den här frågan från en kund: "Hej! Jag undrar om det finns parfym i dina produkter? Jag tål nämligen inte parfym så måste köpa produkter utan. MVH Sara"
 
Produkterna som säljs på puremakeup.se innehåller ej syntetiska parfymer. Dofterna som finns i produkterna kommer från 100% naturliga och ekologiska råvaror, som t.ex. mandelolja, ros och kamomill.
 

"A Beautiful Day" / "My Special Day" med ekologisk touch

Publicerad 2012-11-06 11:47:00 i Allmänt,

I förra veckan bloggade jag om ett kommande projekt tillsammans med Josefin Johnsson som är fotograf och idag tänkte jag berätta lite mer om detta. Vi kommer att erbjuda två koncept; "A Beautiful Day" och "My Special Day". Detta går ut på att man antingen i grupp (A Beautiful Day) eller individuellt (My Special Day) anlitar oss och får en speciell och minnesvärd dag, något som är perfekt för t.ex. en möhippa, en födelsedag eller för att bara unna sig själv lite lyx. 
Personen i fråga börjar dagen med att få en makeup med ekologisk makeup (där alla produkter hittas på puremakeup.se) lagd av mig samt lättare hårstyling, sedan beger vi oss ut i naturen där Josefin står för en fotosession i det vackra ljuset. Makeup, styling och fotografering kommer att följa ett tema som vi tillsammans i förväg har kommit fram till. (Jag kommer att lägga ut mer information framöver!)
 
Och det vi fotade förra helgen var alltså lite referensbilder till detta och temat var Cirkusprinsessa. 
Dessa produkter har jag använt till denna makeup:
 
 
 
 
 

Fotosession med hösttema

Publicerad 2012-11-05 11:12:00 i Allmänt,

I går gjorde vi en fotosession med hösttema. Foton med mycket fokus på solljuset som ger härligt romantiska bilder. Det färdiga resultatet kommer framöver!
 
/ Linda
 

Om

Min profilbild

Välkommen till puremakeup.se´s blogg!Puremakeup.se är en nätbutik som erbjuder ren och ekologisk makeup från NVEY ECO, Lavera och Benecos. Här på bloggen kan du ställa alla frågor du har angående makeup; applicering, produkt- och färgval samt övriga frågor. Ställ din fråga under respektive kategori (som en kommentar) så får du svar direkt under frågan eller så tas din fråga upp som ett inlägg. Om du vill ha mer ingående hjälp med färgval el. dylikt när det gäller din makeup får du gärna skicka ett foto (närbild) till info@puremakeup.se och samtidigt ställa dina frågor. / Linda Jönsson professionell makeup artist

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela