Oscarsgalan 2013 - Adele

Publicerad 2013-02-28 18:01:00 i Allmänt,

Adeles makeup med den klassiska svarta eyelinern (som har blivit hennes signum) är alltid ett säkert kort, t.o.m på Oscarsgalan! 
                                                                                                       (Bild från starlounge)
Så här fixar du denna look:
 
Applicera Creme Deluxe Flawless Foundation noggrant så du får ett jämt resultat i hela ansiktet. Applicera sedan Erase Concealer/Ögonlocksprimer under ögonen och på ögonlocken samt på ev. plitor och dylikt. Fixera hela basen med Loose Mineral Powder. På kinderna väljer du ett ljust rouge i den nyans som passar dig. Fyll i ögonbrynen jämt och mjukt med Cake Eyeliner/Ögonbrynsskugga.
 
Rama in ögonen med Cake Eyeliner - black. Börja med att lägga en tjock linje längs med den nedre franskanten på ögonen som du sedan suddar till för att inte få den för skarp. Fukta sedan penseln och lägg en tjock linje längs med övre franskanten och ända in i ögonvrån, sudda även ut denna lätt.
Lägg Eyeshadow 168 över hela ögonlocket och Mineral Eyeshadow lily white under ögonbrynen som highlight.
Lägg sedan en tjock linje av Liquid Eyeliner från ögonvrån och avsluta med en vinge. Låt linjen vara smalare i ögonvrån. På fransarna läggs ett par lager av Super Long Lashes Mascara.
 
Avsluta med att applicera Beautiful Lips - sunset orange på läpparna.
 

Oscargalan 2013 - Amanda Seyfried

Publicerad 2013-02-26 17:14:00 i Allmänt,

Amanda Seyfried hade en snygg, modern och skimrande look!
                                                                                                        (Bild från starlounge)
 
I denna makeup är det fokus på ögonen och du gör så här för att återskapa den:
  
Lägg basen med Mouisture Rich Fluid Foundation och Natural Concealer. Applicera Erase Concealer/Ögonlocksprimer på ögonlocken. Fixera med puder. Lägg ett mycket sparsamt lager av rouge, antingen Powder Blush 960 eller 957 beroende på hur ljus eller mörk hy du har.
 
Fyll i ögonbrynen med Cake Eyeliner/Ögonbrynsskugga.
Rama in ögonen med Cake Eyeliner black, både längs övre och undre franskanten. Låt eyelinern gå hela vägen in till ögonvrån på övre franskanten.
Applicera sedan Baked Eyeshadow - melange med en fuktad pensel (för att få en intensiv metallisk färg) på yttre delen av ögonlocken samt under ögonen (denna teknik skapar cateyes, alltså ger lyft åt ögonen uppåt och utåt.) Lägg sedan Eyeshadow 159 på inre delen av ögonlocket och därefter Mineral Eyeshadow - lily white ovanpå för att få skimmer. Använd även lily white som highlight under ögonbrynen. Lägg ett par lager av Maximum Volume Mascara på både övre och undre ögonfransar.
 
Sätt till sist färg på läpparna med Beautiful Lips - rosewood
 

Oscarsgalan 2013 - Charlize Theron

Publicerad 2013-02-25 17:23:00 i Allmänt,

Inatt gick Oscarsgalan 2013 av stapeln och denna veckan tänkte jag blogga om hur du återskapar kändisarnas makeuplooks med ekologisk makeup!
Först ut är Charlize Theron som jag personligen tycker var den som stod ut mest på galan med sin naturliga, vackra look!
 
                                                                                            (Bild från starlounge)
Så här gör du:
 
Fokusera på att skapa en naturlig, jämn och fräsch grund. Börja med att applicera Natural Liquid Foundation, lägg sedan Natural Concealer under ögonen för att dölja eventuell blånad och för att ge ett fräscht uttryck. Använd Erase Concealer/Ögonlocksprimer på ögonlocken och på eventuella plitor och dylikt. Fixera sedan hela basen med valfritt puder.  
 
Applicera Powder Blush 953 på kinderna, tänk på att inte lägga på för mycket utan endast skapa en naturlig rodnad.
 
Fyll i ögonbrynen noggrant med Cake Eyeliner/Ögonbrynsskugga .
Lägg en linje med Cake Eyeliner/Ögonbrynsskugga black längs med övre franskanten på ögonen med en fuktad pensel. Applicera sedan Mineral Eyeshadow - chocolate på yttre delen av ögonlocket och upp i ögongloben och sudda för att få ett jämt resultat utan skarpa kanter. Applicera sedan Eyeshadow 152 på inre delen av ögonlocket och ut i ögonvrån, samt under ögonen. Lägg sedan på ett tunnt lager av Eyeshadow 157 med en fuktad snedskuren pensel på den nedre slemhinnan för ett piggt öppet öga. Använd även samma skugga som highlight under ögonbrynen. Avlsuta med att lägga ett tjockt lager av Multi Effect Mascara på överfransarna och sparsamt på underfransarna.
 
Applicera Beautiful Lips - sunset orange på läpparna med hjälp av en läppensel och avsluta med Glossy Lips - shining star för att få glans på läpparna.

Lavera - Berlin Fashion Week

Publicerad 2013-02-08 11:07:00 i Allmänt,

Den som inte tycker det är trendigt eller tillräckligt fashionabelt med ekologisk makeup och ekologiska kläder kan tänka om! Under Berlin Fashion Week i januari anordnades Lavera Showfloor som under tre dagar var ett litet modemecka för alla som älskar naturligt mode och naturlig skönhet! Tillsammans med samarbetspartners som alla tillverkar naturliga produkter roade de 11.000 beökare.
Lavera stod naturligtvis för all makeup till de 12 olika ekofashion designernas kollektioner som intog catwalken. Nedan kan du se två av dem! För att se alla gå in på www.lavera-showfloor.de
 

Hydrating Lip Lustre från NVEY ECO

Publicerad 2013-02-04 13:31:03 i Läppar,

Sätt färg och glans på läpparna med härliga läppglans från NVEY ECO!
Förutom att de ger läckra läppar så innehåller de även ekologiskt bivax som skyddar och vårdar läpparna. Något som är välbehövt under denna årstiden!
 
Dessa tre uppiggande nyanser och fyra till hittar du på puremakeup.se
    Bild från NVEY ECO - Pure Organic Makeup Artistery
 
 
 

Om

Min profilbild

Välkommen till puremakeup.se´s blogg!Puremakeup.se är en nätbutik som erbjuder ren och ekologisk makeup från NVEY ECO, Lavera och Benecos. Här på bloggen kan du ställa alla frågor du har angående makeup; applicering, produkt- och färgval samt övriga frågor. Ställ din fråga under respektive kategori (som en kommentar) så får du svar direkt under frågan eller så tas din fråga upp som ett inlägg. Om du vill ha mer ingående hjälp med färgval el. dylikt när det gäller din makeup får du gärna skicka ett foto (närbild) till info@puremakeup.se och samtidigt ställa dina frågor. / Linda Jönsson professionell makeup artist

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela