Oscarsgalan 2013 - Adele

Publicerad 2013-02-28 18:01:00 i Allmänt,

Adeles makeup med den klassiska svarta eyelinern (som har blivit hennes signum) är alltid ett säkert kort, t.o.m på Oscarsgalan! 
                                                                                                       (Bild från starlounge)
Så här fixar du denna look:
 
Applicera Creme Deluxe Flawless Foundation noggrant så du får ett jämt resultat i hela ansiktet. Applicera sedan Erase Concealer/Ögonlocksprimer under ögonen och på ögonlocken samt på ev. plitor och dylikt. Fixera hela basen med Loose Mineral Powder. På kinderna väljer du ett ljust rouge i den nyans som passar dig. Fyll i ögonbrynen jämt och mjukt med Cake Eyeliner/Ögonbrynsskugga.
 
Rama in ögonen med Cake Eyeliner - black. Börja med att lägga en tjock linje längs med den nedre franskanten på ögonen som du sedan suddar till för att inte få den för skarp. Fukta sedan penseln och lägg en tjock linje längs med övre franskanten och ända in i ögonvrån, sudda även ut denna lätt.
Lägg Eyeshadow 168 över hela ögonlocket och Mineral Eyeshadow lily white under ögonbrynen som highlight.
Lägg sedan en tjock linje av Liquid Eyeliner från ögonvrån och avsluta med en vinge. Låt linjen vara smalare i ögonvrån. På fransarna läggs ett par lager av Super Long Lashes Mascara.
 
Avsluta med att applicera Beautiful Lips - sunset orange på läpparna.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till puremakeup.se´s blogg!Puremakeup.se är en nätbutik som erbjuder ren och ekologisk makeup från NVEY ECO, Lavera och Benecos. Här på bloggen kan du ställa alla frågor du har angående makeup; applicering, produkt- och färgval samt övriga frågor. Ställ din fråga under respektive kategori (som en kommentar) så får du svar direkt under frågan eller så tas din fråga upp som ett inlägg. Om du vill ha mer ingående hjälp med färgval el. dylikt när det gäller din makeup får du gärna skicka ett foto (närbild) till info@puremakeup.se och samtidigt ställa dina frågor. / Linda Jönsson professionell makeup artist

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela