Creme Deluxe Flawless Foundation & Erase Concealer/Ögonlocksprimer

Publicerad 2012-12-04 15:28:00 i Ansikte (bas, puder, rouge),

Så här i vintertider blir huden lätt glåmig, trött och torr. För att få en fin lyster, ett bra täckande resultat och samtidigt vårda huden med bl.a. ekologisk färgtistel, jojoba och ricinolja samt vitamin A, C och E så rekommenderar jag er att använda Creme Deluxe Flawless Foundation och Erase Concealer!
Creme Deluxe Flawless Foundation appliceras bäst med en foundationpensel och Erase Concealer/Ögonlocksprimer med concealerpensel. För att inte sprida bakterier i burken så skrapar man av önskad mängd foundation/concealer med en spatel och från spateln tar man sedan upp foundationen/concealern med penseln. På detta sätt håller sig foundationen alltid fräsch!
För att hitta rätt nyans på din foundation utgår du från ditt dekolletage.
 
1. Så här går du tillväga när du lägger på Creme Deluxe Flawless Foundation:
Applicera foundationen i mitten av ansiktet och jobba utåt sidorna, ta en sektion av ansiktet åt gången för att se till att du inte missar något ställe, utan får ett jämt och fint resultat. Var speciellt noggrann vid näsvingarna där det är viktigt att jobba in foundationen ordentligt för att undvika ett tjockt lager. Arbeta till sist ner foundationen på halsen.
 
2. Så här går du tillväga när du lägger på Erase Concealer / Ögonlocksprimer:
Blanda i en liten mängd av Creme Deluxe Flawless Foundation i concealern som du har tagit upp på spateln (blanda ihop det med concealerpenseln). Detta för att få en så naturlig övergång som möjligt från concealer till foundation, rent nyansmässigt. Applicera sedan concealern i vågräta rörelser på ögonlocken och lodrätt under ögonen.
 
3. Så här går du tillväga när du lägger Erase Concealer på rodnad, plitor och dylikt:
Även här blandas foundation och concealer p.g.a nyansen. Använd en läppensel och applicera med lätt hand och liten mängd på önskat ställe. Om man täcker rodnad går det bra att använda concealerpenseln då det rör sig om ett större område.
 
Avsluta med att fixera både foundationen och concealern med Loose Mineral Powder!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till puremakeup.se´s blogg!Puremakeup.se är en nätbutik som erbjuder ren och ekologisk makeup från NVEY ECO, Lavera och Benecos. Här på bloggen kan du ställa alla frågor du har angående makeup; applicering, produkt- och färgval samt övriga frågor. Ställ din fråga under respektive kategori (som en kommentar) så får du svar direkt under frågan eller så tas din fråga upp som ett inlägg. Om du vill ha mer ingående hjälp med färgval el. dylikt när det gäller din makeup får du gärna skicka ett foto (närbild) till info@puremakeup.se och samtidigt ställa dina frågor. / Linda Jönsson professionell makeup artist

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela