Varumärken på puremakeup.se: NVEY ECO

Publicerad 2012-09-17 16:36:00 i Allmänt,

Puremakeup.se erbjuder i dagsläget tre ekologiska makeupvarumärken och för att ge er en inblick i dessa kommer jag ge er en kort presentation av varje varumärke. Först ut; NVEY ECO:

NVEY ECO är ett certifierat ekologiskt makeupmärke av världsklass från Australien. NVEY ECO har slagit hål på myten om att ekologisk makeup inte är lika bra och lätt att applicera som icke ekologisk makeup. NVEY ECO har mycket pigmentrika skuggor och makeup med bra hållbarhet. NVEY ECO är mycket måna om att både människa och natur ska må bra och använder bara högkvalitativa ingredienser, som är godkända och säkra, i sina produkter.
All makeup från NVEY ECO är Nature och NSF certifierad, kontrollerad av AQIS (Australiens regering) och OFC (Organic food chain) och är 100% naturlig varav 95% certifierat ekologisk (mineraler är inte organiska och kan därför inte certifieras som ekologiska).

NVEY ECOS makeup är garanterat fri från skadliga ingredienser som t.ex. syntetiska och petrokemiska tillsatser eller oljor, konserveringsmedel, talk, parabener, SLS och propylenglykol. Det är GMO-fritt och ej testat på djur! 

NVEY ECO används bl.a. på TV4 och Dramaten sedan 2011.


/ Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till puremakeup.se´s blogg!Puremakeup.se är en nätbutik som erbjuder ren och ekologisk makeup från NVEY ECO, Lavera och Benecos. Här på bloggen kan du ställa alla frågor du har angående makeup; applicering, produkt- och färgval samt övriga frågor. Ställ din fråga under respektive kategori (som en kommentar) så får du svar direkt under frågan eller så tas din fråga upp som ett inlägg. Om du vill ha mer ingående hjälp med färgval el. dylikt när det gäller din makeup får du gärna skicka ett foto (närbild) till info@puremakeup.se och samtidigt ställa dina frågor. / Linda Jönsson professionell makeup artist

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela