Varumärken på puremakeup.se: Benecos

Publicerad 2012-09-19 13:22:00 i Allmänt,

Benecos är ett tyskt makeupmärke som har modern, naturlig makeup till bra priser.
Vegetabiliska oljor och vaxer som används i Benecos produkter har en sammansättning som liknar naturlig talg och stödjer huden genom sina olika aktiva komponenter, inifrån och ut. De är kompatibla med huden och bidrar till uppbyggnaden av den naturliga skyddsfilmen.

Benecos produkter är BDIH-certifierade, innehåller garanterat inga mineraloljor, derivat, silikoner, parabener, syntetiska emulgeringsmedel, syntetiska färger, parfymer och konserveringsmedel. De är även biologiskt nedbrytbara vilket bidrar till en bra miljö och sparar resurser. Benecos makeup är ej testad på djur!
 
/ Linda
 

Kommentarer

Postat av: Hannah

Publicerad 2012-09-22 10:52:30

Lycka till!

Svar: Tack så mycket!
None None

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till puremakeup.se´s blogg!Puremakeup.se är en nätbutik som erbjuder ren och ekologisk makeup från NVEY ECO, Lavera och Benecos. Här på bloggen kan du ställa alla frågor du har angående makeup; applicering, produkt- och färgval samt övriga frågor. Ställ din fråga under respektive kategori (som en kommentar) så får du svar direkt under frågan eller så tas din fråga upp som ett inlägg. Om du vill ha mer ingående hjälp med färgval el. dylikt när det gäller din makeup får du gärna skicka ett foto (närbild) till info@puremakeup.se och samtidigt ställa dina frågor. / Linda Jönsson professionell makeup artist

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela